Αρχική σελίδα

Φιλικός αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» και «Μεικτή Ομάδας Ποδοσφαιριστών απ’ τους οικισμούς Ρομά Καρδίτσας και Σοφάδων»

Tο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης-Europe Direct Καρδίτσας, στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής εβδομάδας κατά του ρατσισμού 2017», στηρίζει τη Μ.Κ.Ο ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, η οποία διοργανώνει στις 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (Λεωφόρος Δημοκρατίας) στο πλαίσιοτης ‘’ΠΑΣΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ’’ φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» και «Μεικτή Ομάδας Ποδοσφαιριστών απ’ τους οικισμούς Ρομά Καρδίτσας και Σοφάδων».

Επίσης θα βραβευτούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ρομά της Α. Ο. ΜΑΥΡΑΪΚΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ.

Afisa Pagk Imera kata ratsismou
Ο αγώνας πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των νέων ,για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας.
Σας περιμένουμε όλους!!!

 


 

Ενεργά Προγράμματα


 ΕΣΠΑ

 Επιδοτήσεις που υπάρχουν στην χώρα μας, θα ανατρέχεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ, εκεί μπορείς να αναζητήσεις ότι σε ενδιαφέρει ανά περιφέρεια, ανά δραστηριότητα και ανά ομάδα επιδοτούμενων. Σύνδεσμος: www.espa.gr 


 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ανά κράτος μέλος της ΕΕ, που αφορά κυρίως επιδοτήσεις που στηρίζει η ΕΕ μέσω τραπεζικού δανεισμού και εταιρειών επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Σύνδεσμος του Europa http://europa.eu/youreurope/business/funding-grants/access-to-finance/index_el.htm 


 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 

Για να προσανατολιστείς σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και για τις Δράσεις που χρηματοδοτούν μπορείς να ανατρέξεις στον «ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ» που έχει πρόσφατα εκδοθεί από τον Ευρωβουλευτή κ. Δ. Παπαδημούλη, τον Ιούνιο του 2015 και τον οποίο έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Κέντρου μας, στο σύνδεσμο: http://europedirect.acci.gr/wp-content/uploads/2015/07/xrimatodotisi.pdf

 

 

  

eur.etos.politon

ec representation

button ep2 el

logo20ket

logo teameurope

  logo Teachers4Europe

button teacherscorner el

oikonomiki krisi

eu

Eurostat

Eurobarometer

epso el

EURES