Αρχική σελίδα

Φωτογραφία του χρήστη EuropeDirect Karditsa.Διάλογος πολιτών με την Επίτροπο Κρέτσου αρμόδια για την Περιφερειακή Πολιτική,Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18.00.
O διάλογος θα μεταδίδεται Livestreaming από το Europeforall (www.europeforall.gr) και από τη σελίδα της Αντιπροσωπείας στο facebook (facebook live)

Στη σκηνή η Επίτροπος θα είναι με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χαρίτση και με τον κ. Σχοινά και θα μιλήσουν και για τα Περιφερειακά Ταμεία αλλά και για το Μέλλον της Ευρώπης.
Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας από το πρωί της Τετάρτης και μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει ο διάλογος! Περισσότερα..

 


 

Ενεργά Προγράμματα


 ΕΣΠΑ

 Επιδοτήσεις που υπάρχουν στην χώρα μας, θα ανατρέχεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ, εκεί μπορείς να αναζητήσεις ότι σε ενδιαφέρει ανά περιφέρεια, ανά δραστηριότητα και ανά ομάδα επιδοτούμενων. Σύνδεσμος: www.espa.gr 


 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ανά κράτος μέλος της ΕΕ, που αφορά κυρίως επιδοτήσεις που στηρίζει η ΕΕ μέσω τραπεζικού δανεισμού και εταιρειών επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Σύνδεσμος του Europa http://europa.eu/youreurope/business/funding-grants/access-to-finance/index_el.htm 


 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 

Για να προσανατολιστείς σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και για τις Δράσεις που χρηματοδοτούν μπορείς να ανατρέξεις στον «ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ» που έχει πρόσφατα εκδοθεί από τον Ευρωβουλευτή κ. Δ. Παπαδημούλη, τον Ιούνιο του 2015 και τον οποίο έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Κέντρου μας, στο σύνδεσμο: http://europedirect.acci.gr/wp-content/uploads/2015/07/xrimatodotisi.pdf

 

 

  

eur.etos.politon

ec representation

button ep2 el

logo20ket

logo teameurope

  logo Teachers4Europe

button teacherscorner el

oikonomiki krisi

eu

Eurostat

Eurobarometer

epso el

EURES