Αρχική σελίδα

“Make it in Germany – Take our chance!”

Διαδικτυακή (online) ημερίδα εργασίας

01/06/2017 από 10:00 έως 18:00 (ώρα Ελλάδας).

2017-05-30 090203

Η ημερίδα διοργανώνεται από το γερμανικό τμήμα EURESκαι έχει ως θέμα την ενημέρωση και υποστήριξη όσων επιθυμούν να απασχοληθούν ή απασχολούνται ήδη στη Γερμανία.

Για αυτό το λόγο, θα είναι παρόντες Σύμβουλοι EURESπρόθυμοι να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με την πρόσβαση στην αγορά εργασίας (βιογραφικά, συνεντεύξεις κτλ.) και τις ευκαιρίες απασχόλησης.

Επίσης, θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις υποψηφίων με τους εργοδότες.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να εγγραφούν σε αυτήν τη σελίδα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας.

 


 

Ενεργά Προγράμματα


 ΕΣΠΑ

 Επιδοτήσεις που υπάρχουν στην χώρα μας, θα ανατρέχεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ, εκεί μπορείς να αναζητήσεις ότι σε ενδιαφέρει ανά περιφέρεια, ανά δραστηριότητα και ανά ομάδα επιδοτούμενων. Σύνδεσμος: www.espa.gr 


 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ανά κράτος μέλος της ΕΕ, που αφορά κυρίως επιδοτήσεις που στηρίζει η ΕΕ μέσω τραπεζικού δανεισμού και εταιρειών επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Σύνδεσμος του Europa http://europa.eu/youreurope/business/funding-grants/access-to-finance/index_el.htm 


 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 

Για να προσανατολιστείς σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και για τις Δράσεις που χρηματοδοτούν μπορείς να ανατρέξεις στον «ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ» που έχει πρόσφατα εκδοθεί από τον Ευρωβουλευτή κ. Δ. Παπαδημούλη, τον Ιούνιο του 2015 και τον οποίο έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Κέντρου μας, στο σύνδεσμο: http://europedirect.acci.gr/wp-content/uploads/2015/07/xrimatodotisi.pdf

 

 

  

eur.etos.politon

ec representation

button ep2 el

logo20ket

logo teameurope

  logo Teachers4Europe

button teacherscorner el

oikonomiki krisi

eu

Eurostat

Eurobarometer

epso el

EURES