Αρχική σελίδα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

16-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Επιλέγω την έξυπνη κινητικότητα στο δρόμο για το μέλλον

Ο Δήμος Καρδίτσας μαζί με φορείς εθελοντές συλλόγους και σχολεία συμμετέχει ενεργά στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ από τις 16-22 Σεπτεμβρίου 2017 διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά το ποδήλατο και τους πεζούς.

 Afisa 1 Afisa Pr

Κυριακή 17/9 2017 και ώρα 10.30 π.μ.,  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

με κλήρωση 12 ποδηλάτων. Η αφετηρία θα είναι στην οδό Μπλατσούκα στο ύψος του ξενοδοχείου ΑΡΝΗ και ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας. Η ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθεί στο μήκος της οδού Φαναρίου έως το ύψος της διασταύρωσης του οικισμού Κόμπελος.    

Podilatikos afisa

 Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

 


 

Ενεργά Προγράμματα


 ΕΣΠΑ

 Επιδοτήσεις που υπάρχουν στην χώρα μας, θα ανατρέχεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ, εκεί μπορείς να αναζητήσεις ότι σε ενδιαφέρει ανά περιφέρεια, ανά δραστηριότητα και ανά ομάδα επιδοτούμενων. Σύνδεσμος: www.espa.gr 


 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ανά κράτος μέλος της ΕΕ, που αφορά κυρίως επιδοτήσεις που στηρίζει η ΕΕ μέσω τραπεζικού δανεισμού και εταιρειών επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Σύνδεσμος του Europa http://europa.eu/youreurope/business/funding-grants/access-to-finance/index_el.htm 


 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 

Για να προσανατολιστείς σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και για τις Δράσεις που χρηματοδοτούν μπορείς να ανατρέξεις στον «ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ» που έχει πρόσφατα εκδοθεί από τον Ευρωβουλευτή κ. Δ. Παπαδημούλη, τον Ιούνιο του 2015 και τον οποίο έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Κέντρου μας, στο σύνδεσμο: http://europedirect.acci.gr/wp-content/uploads/2015/07/xrimatodotisi.pdf

 

 

  

eur.etos.politon

ec representation

button ep2 el

logo20ket

logo teameurope

  logo Teachers4Europe

button teacherscorner el

oikonomiki krisi

eu

Eurostat

Eurobarometer

epso el

EURES